Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Bicycle Unicorn - unikornisos kártya
Unikornisok talán nem léteznek, de ez a kártyacsomag nagyon is valóságos! Vibráló színek, élén lilaság mindenhol, egyszarvú a hátoldalon és a pikk ász helyén. A csomagot egy klasszikus (1937-es) KEM hátoldal inspirálta. Ugye te is szoktad énekelgetni azt az új unikornisos slágerdalt?! Mi is, csak közben ez a csomag van a kezünkben.

Leírás: -
2690.- Ft

Mingó kártyacsomag
Flamingók mindenhol! A TCC-nél teljesen újratervezték a New T kártyákat, hogy megalkossák a legtökéletesebb kártyacsomagot NÕKNEK. SIKERÜLT! Barátságos, elegáns, lágy, stílusos - nõi bûvészeknek és nõi nézõknek egyaránt. A flamingók mindenhol feltûnnek, a lapok hátán a klasszikus T jelre tekeredve és a lapok képoldalán is. Gyönyörû, azonnal felkelti a figyelmet. (Amióta kezembe vettem a csomagot, én is nõ akarok lenni.) Bónusz gafflapok.

Leírás: -
3990.- Ft

Infinitas kártya
Elegáns, minimalista dizájn - egyedileg megtervezett kép- és hátoldal. A hátoldalakon apró láncok kapcsolódnak össze, ami nem véletlen: a csomag az életet és az emberi kapcsolódásokat szimbolizálja. Az új Ghost kártyaként is emlegetik - nem véletlenül, minõségben és színvilágban is hozza azt a magas szintet, amit a Ghosttól (a világ egyik legnépszerûbb dizájnos kártyától) megszokhattunk.

Leírás: -
4290.- Ft

Wizard by Dalton Wayne
McDonaldsba és Starbucksba járók figyelem! Szeretnétek gyorséttermi illetve kávézói tárgyakkal csodákat csinálni? Ha igen, akkor ez az a dvd, ami kell nektek. Öt hihetetlen vizuális mutatvány hétköznapi tárgyakkal. Zsugoríts össze egy papírpoharat - úgy hogy közben tele van itallal! Nyújts meg egy szívószálat dupla hosszúságúra, majd zsugorísd vissza és addo oda ajándékba! Ébreszd fel a Sterbucksos poháron lévõ sellõt: mindenféle takarás nélkül a hölgy kinyitja a szemét! Extrém vizuális eltûnõ és megjelenõ szívószál csomagolás! ÉS végül egy bónusz kártya kontroll. A magyarázat nagyon részletes, a szükséges kellékeket pedig megtalálod a legközelebbi kávézóban vagy gyorsétteremben. Daniel Madison saját bevallása szerint óriási Dalton Wayne rajongó. Ha megnézed ezt a dvd-t akkor te is érteni fogod miért.

Leírás: angol
5600.- Ft

Red mirror DVD - Helder Guimaraes
Helder Guimaraes vilálgszínvonalú elõadó, a kártyabûvészet világbajnoka. Most itt a lehetõség, beleshetsz az elképesztõ elme kreatív alkotófolyamatának kulisszái mögé és megtanulhatod tíz saját fejlesztésû mutatványát is. A DVD anyag több mint 3,5 óra hosszú, a mutatványokat a bûvészet szentélyében, az amerikai Magic Castleben adja elõ, majd a mutatványok magyarázata után (ahol a rutinok mellett megismerheted bizonyos kézügyességi fogások Helder-féle variációt) interjúban mesél arról, hogyan születnek meg a világrengetõ mutatványok. Elegáns kézügyességi mutatványok. Mászthev.

Leírás: dvd
6990.- Ft

Self Tying Shoelace DVD és eszköz
Több nemzetközi szavazáson is az év trükkje! Sétálj kikötõdött cipõfûzõvel egy forgalmas utcán, rázzad meg a lábfejed, ekkor a cipõfûzõ elkezd ugrálni össze-vissza, kereszteni magát - és megtörténik a csoda: magától bekötõdik a cipõfûzõd. A mutatvány látványos, ráadásul a végén nem kell takargatnod a cipõdet, bátran vizsgálhatják a nézõk a fûzõt. A csomagban részletes magyarázó DVD és a titkos cipõfûzõ található.

Leírás: dvd
8990.- Ft

Uri Geller Trilogy DVD - DEDIKÁLT
Ismerj meg közelrõl egy valódi sztárt - Uri Geller minden idõk legsikeresebb mentalistája és egyik legkarizmatikusabb elõadója. A három lemezes DVD szett elsõ részében Uri Geller exkluzív szemináriumát tekintheted meg, amelyet a 2015-ös bûvész világbajnokságon tartott. Trükköket nem magyaráz, ugyanakkor életfilozófiájáról, elõadói meggyõzõdéseirõl sokat beszél és persze trükköket is mutat (köztük meghajlít és eltör egy golfütõt). A másik két DVD-n egy személyes mélyinterjú és Uri Geller életút filmje tekinthetõ meg. Micsoda esti program végignézni ezeket a DVD-ket. Jó mozizást!

Leírás: angol
15900.- Ft

Tic Tac Toe Mini
Csak egy darab a Bûvészboltban, sold out a világ minden pontján. A Tic tac toe angol nyelvû ismertetõje: An amazing close-up item that plays big! Based on the creative mind of Kai-Fu Wang, Bond Lee has improved this routine. Tic-Tac-Toe is a classic paper and pencil game between two players. Now it turns into an interactive game between the magician and the audience. Each player takes turns drawing O and X on a 3 by 3 grid. After completing the game, the magician reveals a surprise ending!

Leírás: angol
19990.- Ft

Super Magic Show bûvészdoboz
Minõségi kellékek, pazar összeállítás 10 éves kortól - akár kezdõknek is. Két trükkös kártyacsomag, labdás, poharas és gondolatolvasó mutatványok egy csomagban. Jó ajándék születésnapra, karácsonyra, húsvétra, vagy csak úgy. Ha beülhetnék egy idõgépbe és újra kezdõ bûvész lehetnék, biztos ezt a bûvészdobozt vásárolnám.

Leírás: magyar
9700.- Ft

Crystal Deck - Omni deck
A Crystal Decknek semmi köze a Crystal zenekarhoz, tehát Kasza Tibor egykori bandájához. Szerencsére. Viszont tökéletes befejezés egy kártyatrükkhöz: a csomag eltûnik, vagy ha úgy nézzük, akkor átváltozik, egy átlátszó plexitömb jelenik meg a nézõ kezében. WOW! A valaha volt egyik legerõsebb kártyatrükk.

Leírás: online videómagyarázat
6590.- Ft

Separagon DVD - Woody Aragon
Woody Aragon a jelenkori kártyabûvészet egyik legnagyobb sztárja, 2015-ös budapesti showját álló ováció zárta. Mi a Separagon? Egy brilliáns mozdulat, amelynek során a NÉZÕK ELÕTT titokban - mindenfajta kézügyességi fogás nélkül - külön tudod választani a piros és fekete, vagy páros és páratlan kártyákat. Nagyon sok lehetõség van a Separagonban, Woody öt fantasztikus rutinban használja ezt a DVD-n, amiket azán el is magyaráz. Ééééés van egy csomó ráadás anyag, benne Tamariz TPC-jének újragondolása, egy open index, és multiple anti-faro. Kártyabûvészeknek ez az oktató anyag a Kánaán!

Leírás: -
9800.- Ft

Szemfényvesztõk 01.11.. - Bûvészshow
Készülj életed egyik legkülönlegesebb estéjére - a valóság és az illúziók világa közötti határ elmosódik majd! A többszereplõs bûvészshowban az elõadók a szemfényvesztés és a varázslat minden válfaját felvonultatják: rejtélyes gondolatolvasás, látványos színpadi manipulációk és humoros comedy bûvészet. Az elõadás január 11-én lesz a Jókai Mór Mûvelõdési Központban, jegyek korlátozott számban (elõvételes áron és kezelési költség nélkül) a Bûvészboltban és online a jegy.hu oldalon. (Csak Karácsony elõtt 1990 Ft., december 24-tõl a jegyek 2990 Ft-os áron válthatók.)

Leírás: -
1990.- Ft

Eltûnõ bot (gazdaságos)
Sok dolgot láttam, de még ilyet nem: eltûnõ bot szinte fillérekért a Bûvészboltban. A nagy fekete bot a szempillantás törtrésze alatt eltûnik, vagy átváltozik, kendõ lesz belõle - klasszikus mutatvány a zenés színpadi mûsorodba. A minõség kiváló, az ár hihetetlen!

Leírás: -
2990.- Ft

Winner - kockás mentál
Az elõadó hat számozott borítékot mutat meg a közönségnek, az egyikben komoly jutalom hever, 20.000 forint. A nézõ elkezd dobálni egy nagy fakocka segítségével: amilyen számot kidob, azt a borítékot kinyithatja, azonban az utolsó boríték a bûvészé marad. Természetesen az utolsó boríték rejti a komoly pénznyereményt. Elég nagy a kocka, tehát mindenféle környezetben tökéletes lehet a mutatvány, close-uptól a nagyszínpadig. A nézõ mindent átvizsgálhat, a kockát és a borítékokat is.

Leírás: angol
4600.- Ft

Színezõdõ csíkos sál - Color Changing Streamer
Egy jó bûvész mindenre képes a színpadon, nem csak nõket fûrészel ketté, de a akár még a színeket is különválasztja. Az elõadó egy piros-fehér csíkos sálat mutogat a színpadon - majd egy suhintásra kettéválik egy-egy piros és fehér egyszínû sálra. Vigyázat, nagyon látványos, a nézõk élnek-halnak ezért a mutatványért!

Leírás: angol
7900.- Ft

Troy és Daniel Brian: Thru
Troy tévéshowját milliók figyelték szerte a világon, amikor megmutatta a Thru címû trükköt. Elkért egy bankjegyet, átszúrta mobiljával, majd kiszakította belõle úgy, hogy a telefon felnyársalta a pénzt. De nézzük csak meg közelebbrõl! Hoppá, a bankjegy sértetlen! A mellékelt DVD-n ötletek, további variációk, aztán ha neked is lesz mûsorod a tévében, mint Dynamo Troy nevû haverjának, biztos használni fogod... meg még addig is sokat.

Leírás: angol
8600.- Ft

Twister Super Coke (half) - eltûnõ kólásüveg
A tökéletes és profi kólásüveg eltüntetés - félig töltött verzió, a nézõ akár az orrod elõtt is lehet, nem szükséges színpadi távolság. Az effekt: az elõadó a félig töltött kólásüveget beleteszi egy papírtasakba, majd eltünteti. A kóla akár át is tud változni a tasakban: kötél, kendõk, tej, tequila, konfetti, akármi. 10/10.

Leírás: képes
19900.- Ft

Tenyo Chocolate Break - csokitörés
A híres japán Tenyo cég 2019-es katalógusának legjobb trükkje! Egy csokisarok eltûnik, teleportál az elõadó zsebébe, majd a tábla csoki sértetlen állapotában lesz újra egyben. A csomag két tábla csokit tartalmaz, az egyik fehér, a másik barna - a két csokoládé akár egy trükkben is variálható, errõl is ír ötleteket a japán és angol nyelvû leírás.

Leírás: angol-japán
8990.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu