Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Bicycle Fire
Ez az a tûz, amely megperzseli minden kártyagyûjtõ szívét. Apró füstkarikák, vörös, narancssárga és fekete színek a hátoldalakon. Igazi kuriózum, egy utoljára 1895-ben használt design újragondolása jelenik meg a hátoldalakon. Szokásos - magas - Bicycle minõség.

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Stargazer
A fényvisszaverõs ezüstfóliával borított kártyadobozból egy földöntúli kártyacsomag bújik elõ, galaxis, ûr és fekete lyuk körül keringõ felhõk - fekete és ezüst színek dominanciája. Star Wars, ûr és kártyarajongóknak kötelezõ. 

Leírás: -
2990.- Ft

Magic Italian Style DVD Aldo Colombini
A klasszikus DVD mostantól a Figaro Bûvészboltban! Minden idõk egyik legkreatívabb close-up bûvésze a másfél órás videón elsõsorban kártyával és érmékkel varázsol. 10 különbözõ mutatvány, a híres Magic Castle rutin, Aldo Colombini saját Out of this world variációja, pézvándorlás, az A.C. kártyakontroll és sok más egyéb mutatvány. Elképesztõen jó ár-érték arány!

Leírás: angol
5590.- Ft

Rubik Varázs
Az összekevert rubik kocka kirakódik egy üres fekete színû dobozban. Semmi KOCKÁZAT és mellékhatás - tökéletes mutatvány. 

Leírás: angol
5900.- Ft

Benz - Érmehajlító kulcs
Egy látszólag hétköznapi eszközzel - egy fémek hajlítására kialakított speciális kulccsal - észrevétlenül hajlíthasz meg érmét, evõeszközt, fémeket. A mutatványhoz egy bõ félórás online videómagyarázat tartozik. (És végre elérhetõ áron van érmehajlító gimmick, a nemzetközi piacon akár több száz dollárt is elkérnek a hasonló eszközökért.)

Leírás: online DVD
6990.- Ft

Oil Over Troubled Water DVD + kártyacsomag
A TÖKÉLETES olaj és víz kártyatrükk. Mutatsz egy különös kártyacsomagot, a lapok egy részének piros, más részének kék hátoldala van. Hiába keversz össze néhány piros és kék kátyát, a színek újra és újra szétválasztódnak a nézõ kezében.

Leírás: angol DVD
8500.- Ft

Tossed Out Deck
Micsoda színpadi gondolatolvasó kártyamutatvány! Egy legumizott kártyacsomagot - amit elõtte végigmutattál, semmi turpisság - kidobsz a közönségnek, öt nézõ egy-egy kártyát kiválaszt, majd te kitalálod ezeket. Ördögi!

Leírás: magyar online videó
2990.- Ft

Szivacslabda Chicagoi
Szivacslabda chicagói szett - csúcsminõségben. Az ujjaid között ott egy piros szivacslabda, amelybõl - mindenfajta takarást nélkülözve - megjelenik a második, harmadik és végül a negyedik labda. Látványos, elsõsorban színpadra!

Leírás: angol
3290.- Ft

Mágikus víztálak
Az elõadó kissé megrázza a tálakat, amik újra és újra vízzel telítõdnek meg.

Leírás: angol
4800.- Ft

Manipulációs kártya - Trevor Duffy
Tökéletes felületû, standard méretû manipulációs kártya - színpadi kézügyességi számokhoz tervezve. Nagyon vékony, rugalmas, mind a négy sarkában van index, nem szükséges fanning powder. Megjelentetéshez, eltüntetéshez, kártyaszedéshez. Profi eszköz, nem ismerünk ennél jobbat a piacon.

Leírás: -
5900.- Ft

As JUMBO Manipulation Deck
Óriási méretû manipulációs kártya - színpadi kézügyességi számokhoz tervezve. Nincs szükséged fanning powderre, jó minõség, Bicycle vastagság, ám fényévekkel nagyobb rugalmasság. Megjelentetéshez, eltüntetéshez, kártyaszedésekhez. Profi eszköz, egy csomag manipulációs kártya - instrukció nem tartozik hozzá.

Leírás: -
7900.- Ft

Twister italeltûntetés
Elképesztõ! Az üdítõs palack egy szempillantás alatt eltûnik a papírzacskóban. Az üvegnek nyoma sincs - színpadra, kisebb és nagyobb közönség elõtt is!

Leírás: angol
7990.- Ft

Fire BOOK
A vastag borítós kötetbõl lángok csapnak elõ, majd a könyvet becsukva a tûz elalszik - a könyv belseje természetesen teljesen sértetlen. Meghökkentõ színpadi mutatvány, tökéletes kezdõszám! Csak 18 éven felülieknek, leírás angol nyelven.

Leírás: angol
10900.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu