Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Dapper Deck - Sötétkék
A világszerte népszerû Dapper Deck sötétkék verziója - elegáns vonalak, fekete alapon a narancs, zöld és kék színpompás árnyalatai, modern dizájn, magávalragadó (a Bicycle kártyától különbözõ, bizonyos vélemények szerint jobb) minõség. És ami a legjobb, 2in1: nem csak szép, de hasznos is, a lehetõ legegyszerûbb technikával - ám a nézõnek észrevehetetlen módon - cinkelve és jelölve vannak a lapok a hátoldalon. Marked deck, elérhetõ ár, limitált kiadás.

Leírás: -
3900.- Ft

Bicycle Skull Silver
Bicycle fekete-ezüst póker kártya. Ezüst-metál nyomtatás fekete kártyapapíron, halálfej motívum a hátoldalon szép fekete keretekkel. Nagyon elegáns, nem mindennapi látvány. Hiába határozod el, hogy csak akkor fogod kinyitni, mikor hazaérsz, azonnal letéped a celofánt, és ezután órákig csak egy dolog létezik ezen a világon: Bicycle Skull Silver kártyacsomag. A legjobb persze az egész dologban az, hogy a close-up terítõn ugyanolyan szép lesz, mint kint a téren, jó kis street magic mellé. Nos?

Leírás: -
4290.- Ft

Névmemória - Molnár Szabolcs
Molnár Szabolcs 37 oldalas oktatófüzete memotechnikákról - ezeket használhatod a mindennapokban (például munkahelyeden egy tárgyalás során), de akár a bûvészmûsorodban is. A kis könyv névmemória technikákat ismertet, amelyekkel emlékezõtehetségtõl függetlenül mindenféle nevet - persze akár többet is - könnyen megjegyezhetsz.

Leírás: magyar
3500.- Ft

Thinking inside the box DVD - 6 mutatvánnyal
A legfrissebb és legmenõbb anyag Kyle Purnelltõl - újra összálló post-it darabok, gumin áthatoló gyûrû, egy zseniális (tényleg zseniális) kártyacsomag színezõdés és teljes vizuális orgazmus. Hat olyan rutin, amit biztosan használni fogsz a fellépéseid során!

Leírás: angol
7900.- Ft

Everlast - Swami gyûrû
Elképesztõ, ÖRÖKKÉ tartó Swami író, ami soha nem fogy ki, ráadásul mindez egy gyûrûben van! Az alapmutatvány az alábbi: képzeld csak el, hogy képes vagy megjósolni egy számot, bárki, bármikor is gondolja azt. A nézõd azt mondja, hogy “479”, te pedig diadalittasan mutatod meg az elõre felírt jóslatot, amelyen ugyanez a szám szerepel.

Leírás: online DVD
8600.- Ft

Scotch and soda
Klasszikus, alap mutatvány két pénzzel. A cent és a mexikói centavos a nézõ kezében is képes eltûnni, átváltozni. Precíz kellék,és sokat tud. Teljes készlet, a bang ring is része.

Leírás: angol
5900.- Ft

Kolor
Négy piros hátú kártya hátoldala váratlanul megszínezõdik a NÉZÕ KEZÉBEN. Elképesztõ hatás, a közönség még évek múlva is ezt a trükköt fogja emlegetni.

Leírás: magyar
1500.- Ft

Memorandum - Woody Aragon
Woody Aragón a spanyol iskola kiemelkedõ tehetsége és napjaink egyik legnépszerûbb kártyabûvésze. Legújabb könyvére évek óta vár világszerte a bûvészek közössége - a kötet feltárja a spanyol bûvész úttörõ munkáit memorized deckkel: megismerheted a Memorandum stacket, azt a metódust, ahogy legkönnyebben megjegyezheted, majd több mint ötven rutint és trükköt. Ha csak egy bûvészkönyvet olvasol el idén, ez legyen az.

Leírás: angol
16900.- Ft

Bohócorr
Gyári bohócorr a prémium szivacslabdákat gyártó amerikai Goshman cégtõl. Kinézete egyezik a sztenderd piros szívacslabdáéval és persze tökéletes akár trükközéshez is.

Leírás: -
450.- Ft

This is another one
Vicces kendõvarázslat angol nyelvû mûsorokhoz. A csomag tartalmaz egy mûujjat és két piros kendõt (az egyik sima, a másikra egy this is another one felirat van festve). A mutatvány a szokásos kendõeltûntetés.

Leírás: angol
2990.- Ft

Butterfly
A csillogó ezüstszínû golyó egy átlátszó kendõ mögé kerül, majd elkezdõdik a varázslat: a golyó életre kel, lebeg, a kendõ elé emelkedik. Bámulatos varázslat!

Leírás: angol
7900.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu