Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Memento Mori NXS Playing Cards
Megérkezett a legújabb Memento Mori kártya a Figaro Bûvészboltba - új szintre emelt absztrakt dizájn, a fény és árnyék realizmusa! A csomag emlékeztetõként szolgál arra, hogy ragadjuk meg az élet minden fontos és értékes pillanatát és éljünk a bennünk rejlõ talentummal. A Memento Mori NXS-t Adrian Valenzuela tervezte, az eredmény pedig magáért beszél.

Leírás: -
5900.- Ft

Érmegyártó
Az apró pálca mindkét oldalán üres - ennek ellenére újabb és újabb tízforintos jelenik meg rajta. Népszerû társasági trükk, a nõk imádják a pénzt varázsló bûvészeket!

Leírás: magyar
990.- Ft

Kendõszínezés
Látványos társasági és színpadi mutatvány! Az elõadó mindkét keze teljesen üres, elõvesz egy piros kendõt, tenyerébe gyömöszöli, majd az szépen lassan átváltozik egy sárga kendõre - piros kendõnek nyoma sincs, a bûvész mindkét tenyere ismét teljesen üres. Aztán persze rögtön visszafelé is bemutatható a trükk… A Kendõszínezés szett két apró gyakorlókendõt, egy gimmicket és egy magyar nyelvû magyarázóvideót tartalmaz.

Leírás: magyar nyelvû videó
1990.- Ft

At The Table Live Marc Spelmann - Dvd
Több óra színpadi és close-up mentalizmus Anglia number 1 mentalistájától, akit a Got Talent tehetségkutató reality szigetországi szériájából is ismerhetsz. A tartalomból: több ACAAN rutin, egy memotrükk és egy elképesztõ mentalista mutatvány, amely megérinti a nézõk érzéseit a múlt, jövõ és szeretet kérdései között.

Leírás: DVD
3990.- Ft

Explosion - villanykörte törés
Talán a tökéletes PK effekt, ami Derren Brown tv showjából is ismerõs lehet: egy mûködõ villanykörtét teljesen elzársz a környezettõl és egy átlátszó zacskóba teszed. A zacskót egy irodai kapoccsal lezárod, majd koncentrálsz és az általad kívánt pillanatban az üveg szilánkjaira esik szét. (Mindezt persze a zacskó biztonságában, így se neked se a nézõknek nem esik baja.) A csomagban több tartalék zacskó is van, a mutatványt csak 18 éven felülieknek ajánljuk.

Leírás: magyar-videó
5990.- Ft

Chrome Kings Limited Edition Playing Cards (Players Edition)
Ugye tudod, ki az a Devo vom Schattenreich? Az underground kártyavilág egyik legnagyobb legendája az egyik legdögösebb kártyát alkotta meg a USPCC-vel együttmûködésben: tükrözõdõ szimbólumok, menõ 3D és fémhatás. Ne maradj le róla, csak néhány darabot tudunk szerezni a Bûvészboltba - limitált kiadás!

Leírás: -
4290.- Ft

Három és feles
Nem létezõ kártyalapok?! A szett két treff három és feles (!) kártyalapot tartalmaz (ilyen ugye a való életben nem létezik) és egy részletes magyar nyelvû leírást két trükkel. Például:

Leírás: magyar
590.- Ft

RAW - trükkös lapok - Sébastien Calbry, Jordan Victoria
Két francia bûvésznek elképesztõ ötlete támadt: megunták azokat a kártyaátváltoztatásokat, ahol furcsa mágnesek, súlyok és szálak biztosítják, hogy átváltozzon egyik lap a másikra és inkább kitaláltak egy teljesen új metódust - ez ráadásul nem is zajos, teljes csöndben változik át a kártya. A csomag egy három gimmickes lapból álló szett: az egyikkel át tudod változtatni a kártya képoldalát pirosról feketére, a másikkal a lap hátoldalát tudod átszínezni, a harmadik lapon pedig különféle feliratok változnak. A kártyákhoz részletes videómagyarázat tartozik, ahol nem csak a gimmickek használatát, hanem otthoni elkészítését is megtanulhatod.

Leírás: online videómagyarázat
5990.- Ft

Skyline by Danny Weiser
Az idei blackpooli bûvészkonferencia egyik kedvence - elképesztõen látványos torned and restored rutin! Nézd meg a Skyline videóját is, hihetetlen! Az elõadó letépi a kártya sarkát, majd a maradék lap mindkét oldalát megmutatja, semmi titkolózás, semmi furcsaság. A mutatvány végére a kártya újra egy darabban, az elõbb letépett sarok és a kártya többi része varázslatos módon újra egyben. A trükk nem nehéz (sõt, egyszerû), a gimmick rögtön használatra kész, a csomag tartalmaz egy DVD-t is, ahol többféle lejátszást és egy gimmick nélküli bónusz trükköt magyaráz el Danny Weiser. Nagyon vizuális.

Leírás: angol DVD
6990.- Ft

Constant Fooling 2 könyv - David Regal
David Regal legendás bûvészkönyve az ezredfordulóból már Magyarországon is! Elképesztõ close-up effektek, kártya, gaffek, mentál, kézügyességi effektek és egy látványos bill switch thumb tip nélkül - való életben használható killer rutinok 239 oldalon keresztül. Angol nyelvû szakkönyv. Kötelezõ darab!

Leírás: angol
9990.- Ft

Snowstorm (10 csomag)
Jó sok konfetti (kb. 1000 db/csomag) klasszikus színpadi mutatványokhoz.

Leírás: -
2990.- Ft

Kung Fu Foot by Héctor Mancha
Találd meg a nézõ kártyáját a lábaddal! A világbajnok Hector Mancha által megálmodott effekt a következõ: a nézõ húz egy lapot, az elõadó visszakeveri azt a csomagba, majd feldobja a kártyákat és lábával kapja el a választott kártyát. (Nézd meg a videót hozzá, elképesztõen vicces, vannak benne ninják, kártya és láb…) A csomag az egyedi gimmicken kívül egy 42 perces, részletes online magyarázóvideót tartalmaz.

Leírás: online videó magyarázat
7900.- Ft

Zebra kendõ és stoppolható reel
A piros-fehér kendõn függõleges csíkok egy varázsfújás hatására vízszintes csíkokká változnak. Hihetetlen! És még látványos is! A csomag egy kendõt és profi bûvészeknek készített stoppolható reelt tartalmaz, szóval nem kevés további lehetõség van a kendõvel és a kis szerkezettel: az áthatolás mikrofonállványon, vagy amikor kiköti magát (!) a megcsomózott kendõ.

Leírás: angol
7990.- Ft

Kids Show Masterplan könyv - Danny Orleans
Hiánypótló könyv a világ egyik legismertebb gyerekbûvészétõl! Danny Orleans könyve óriási segítség és kalauz a gyerekmûsorok haknivilágában - nem csak a trükköket illetõen -, kiderül például: mi a tökéletes technika, hogy a poronytok ülve maradjanak a mûsor alatt, figyeljenek végig, ne sírjanak, vagy hogyan kell nézõt választani a gyerkõcök közül és hogyan irányítsd õket a színpadon. A könyv tele van ötletekkel, show felépítéssel, pszichológiai stratégiákkal és egy csomó trükkel - például egy gyerekmûsorokban használható miniillúzióval, ami Danny Orleans egyik leghíresebb mutatványa. Ha profi bûvész vagy, aki sok gyerekmûsort tart, neked találták ki ezt az angol nyelvû, 180 oldalas szakkönyvet, amelyben több mint 150 ábra (kép és grafika) segít a trükkök és tanácsok megértésében.

Leírás: angol
12990.- Ft

One Percent - DVD szett - Yu Hojin
Ismerd meg a világ legjobb kártyamanipulátorának féltett titkait! Yu Hojin világbajnoki nagydíjas, akit az Illusionists világjáró bûvészshowból is ismerhetsz - a két DVD elsõ részében olyan alapfogásokat és technikákat tanulhatsz meg, amelyek nélkülözhetetlenek és szükségesek egy kártyamanipulátor számára, majd megismerheted Yu Hojin saját technikáit is, amelyek egytõl egyig alapjaiban forgatták fel a bûvészet állóvizét és amelyek közül több is része világbajnok mûsorának. A két DVD-t egy 30 perces workshop zárja, ahol tippeket ad, titkokat árul el és megismerheted a világbajnok saját gondolatait és gyakorlási módszereit is. Erõs, látványos, gyakorlós anyag!

Leírás: DVD
26990.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu