Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


New T - fekete kártyacsomag
A TCC T csomagjának els? szériája Taiwanon készült és néhány hónapon belül 20.000 darab fogyott bel?le - óriási siker volt. Most új gyár, új széria, új színek: a kártyák prémium min?ségben készülnek a USPCC-nél. Két trükkös gaff lap is tartozik hozzá - egy szív nélküli szív ász és egy olyan dáma, amelynek a hátán megjelenik egy szív jel, szóval lehet a két trükkös lapot kombinálni is és ezekkel nagyon jó trükköket lehet csinálni, juhéj. USPCC, Bee stock, Air Cushion finish, Q1 papír.

Leírás: -
2690.- Ft

Christmas Deck
Az ünnep csak egy igazi KARÁCSONYI kártyacsomaggal lehet teljes. A lapok között nincs két egyforma, az ünnepkör egy-egy szimbóluma elevenedik meg a kártyákon: hógömb, hóember, télanyó, rénszarvas és sok más cukiság. Gyûjtõknek - és mindenki másnak - tökéletes ünnepi ajándék.

Leírás: -
3990.- Ft

Mingó kártyacsomag
Flamingók mindenhol! A TCC-nél teljesen újratervezték a New T kártyákat, hogy megalkossák a legtökéletesebb kártyacsomagot NÕKNEK. SIKERÜLT! Barátságos, elegáns, lágy, stílusos - nõi bûvészeknek és nõi nézõknek egyaránt. A flamingók mindenhol feltûnnek, a lapok hátán a klasszikus T jelre tekeredve és a lapok képoldalán is. Gyönyörû, azonnal felkelti a figyelmet. (Amióta kezembe vettem a csomagot, én is nõ akarok lenni.) Bónusz gafflapok.

Leírás: -
3990.- Ft

Rainbow deck - szivárvány kártyacsomag
Színorgia! Ilyet még nem láttál: kártyák mindenféle színekben virítanak, Bicycle hátlap, inverz képoldal, formabontó színvilág, élénk, vibráló színek mindenhol. Ha igazán látványos cardistry videót pakolnál fel YouTube-ra, ezzel a csomaggal tedd és tuti világhírû leszel. Tuti. Bónusz gafflap.

Leírás: -
4290.- Ft

The ultimate Collection
CSAK NÉHÁNY DARAB! Az exkluzív kollekció kilenc ritka, limitált kiadású kártyacsomagból áll. A csomagok: Fades, Papilio V2, Plexus, Bicycle Fruiz, Raul Cremona, Aurora, Red Dragon, Infinity, Bicycle Phantom. A kártyák a Bûvészboltban kizárólag szettben vásárolhatók meg - külön nem.

Leírás: -
19900.- Ft

Cigaretta átváltoztató
Az egyik végén zárt csõbe kerülõ cigaretta eltûnik, átváltozik. Csak néhány ötlet, amit a kellékkel csinálhatsz: cigibõl ropi, cigibõl 1000 forintos bankjegy, cigibõl gyufa.

Leírás: képes
1990.- Ft

Telepátia
Elképesztõ: a nézõ gondol egy kártyára, te meg szinte azonnal kitalálod - néhány átlátszó lap segítségével. Részletek a videóban, de persze az üzletben is szívesen bemutatjuk ezt a gondolatolvasást.

Leírás: képes
2190.- Ft

Bicycle Piró kártya - flash card
WOW, KÁRTYA FLASH PAPÍRBÓL! Szokásos piró papír, ami ugyanakkor megszólalásig hasonlít a póker méretû Bicycle kártyára, a különbség észrevehetetlen. Ez tehát egy olyan kártyalap, amely egy villanás alatt látványosan elég és aztán hamut sem hagy. A csomagban öt speciális kártyalap lapul. Valódi tûz, egyszer használható effektus, 18 éven aluliaknak nem árusítjuk

Leírás: -
2990.- Ft

Rafael Benatar DVD - at the table lecture - 11 trükk
Tanulj elegáns kézügyességi rutinokat egy igazi világsztártól! Rafaelt a budapesti közönség is jól ismerheti, 2016-ban Budapesten tartott szemináriumot meghívásunkra. Benatar a spanyol - tehát a világ jelenlegi legjobb bûvészeit adó - bûvészélet kulcsfigurája, aktuális szemináriumával a világot járja, a close-up bûvészet forradalmához vezetõ spanyol bûvészkönyvek fordítója, az Escuela Mágica de Madrid egyik legaktívabb tagja és a Magic Castle állandó elõadója, Ascanio egykori tanítványa, Tamariz jóbarátja, az Escorial tagja. 11 elképesztõ mutatvány és a legjobb varázslatok, tanuljad meg te is!

Leírás: angol
3900.- Ft

Split trükkös csomag
"A két nézõ egy-egy félcsomagot tart a kezében - csak hogy a “fél” nem azt jelenti, hogy a két nézõnél fejenként 26-26 lap van, hanem félbevágott kártyalapokkal rendelkeznek. És nincsenek véletlenek, ezt bizonyítja a mutatvány: miután a két nézõ egy-egy fél kártyalapot választ a csomagból, a két random fél lap megegyezik - szóval ugyanazt választották. Hihetetlen! Elõadható azzal a jelentéssel is, hogy “ez az összetartozást jelképezi”. vagy “ez egy teszt, mennyire vagyunk egy hullámhosszon"", tehát tökéletes trükk elsõ randira (a siker egészen a hálószobáig garantált), vagy bemutatható szerelmespároknak is."

Leírás: angol
4290.- Ft

Inferno by Joshua Jay
Korábban az év trükkjének választották, most visszatér a Figaro Bûvészbolt kínálatába! A mutatvány kezdete óta az asztalon hever egy gyufásdoboz: a nézõ megnevez egy kártyalapot - és bumm, csak és kizárólag ez a lap található a skatulya mélyén.

Leírás: online videó magyarázat
8990.- Ft

Modern flap card to box
Kameratrükknek tûnhet, de ez a VALÓSÁG! Egy kártyalap kártyadobozzá változik. Tökéletes opener, esetleg zárómutatvány kártyamûsorodhoz.

Leírás: onlin videó magyarázat
12990.- Ft

Színezõdõ csíkos sál - Color Changing Streamer
Egy jó bûvész mindenre képes a színpadon, nem csak nõket fûrészel ketté, de a akár még a színeket is különválasztja. Az elõadó egy piros-fehér csíkos sálat mutogat a színpadon - majd egy suhintásra kettéválik egy-egy piros és fehér egyszínû sálra. Vigyázat, nagyon látványos, a nézõk élnek-halnak ezért a mutatványért!

Leírás: angol
7900.- Ft

Twister Super Coke (half) - eltûnõ kólásüveg
A tökéletes és profi kólásüveg eltüntetés - félig töltött verzió, a nézõ akár az orrod elõtt is lehet, nem szükséges színpadi távolság. Az effekt: az elõadó a félig töltött kólásüveget beleteszi egy papírtasakba, majd eltünteti. A kóla akár át is tud változni a tasakban: kötél, kendõk, tej, tequila, konfetti, akármi. 10/10.

Leírás: képes
19900.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu