Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Mini Bicycle Card
Mert nem a méret a lényeg - közkívánatra mini Bicycle kártya a Bûvészboltban. Pont fele a rendes Bicycle Standard kártyának - a lehetõségek tárháza határtalan, használhatod jóslatként és csinálhatsz vele trükköket is. Óóóódejóóó!

Leírás: -
1500.- Ft

New T - Red wine kártyacsomag
A TCC T csomagjának elsõ szériája Taiwanon készült és néhány hónapon belül 20.000 darab fogyott belõle - óriási siker volt. Most új gyár, új széria, új színek: a kártyák prémium minõségben készülnek a USPCC-nél. Két trükkös gaff lap is tartozik hozzá - egy szív nullás és egy 15-ös, ezekkel nagyon jó trükköket lehet csinálni, juhéj. Olyan a kártyák színe, mint a vörösboré. Ne igyál sokat!

Leírás: -
2690.- Ft

Noc Out Black kártya
Sokáig titkolták az új Noc OUT bejelentését - nem véletlenül, elég jól sikerült a csomag. A hátoldalak jelöltek, a fehér keret alapján beazonosíthatod, hogy az adott lap káró, kõr, pikk vagy treff. Sima Noc képoldal, brutál hátoldal. A legnépszerûbb fekete csomag.

Leírás: -
3990.- Ft

Infinitas kártya
Elegáns, minimalista dizájn - egyedileg megtervezett kép- és hátoldal. A hátoldalakon apró láncok kapcsolódnak össze, ami nem véletlen: a csomag az életet és az emberi kapcsolódásokat szimbolizálja. Az új Ghost kártyaként is emlegetik - nem véletlenül, minõségben és színvilágban is hozza azt a magas szintet, amit a Ghosttól (a világ egyik legnépszerûbb dizájnos kártyától) megszokhattunk.

Leírás: -
4290.- Ft

Cardistry - Türkiz kártya
Az idei év legmenõbb kártyája, amivel külön kedveskedtek a cardistry és a kátványos kártyakeverések szerelmeseinek - beleértve a dizájnt és a minõséget is. Geometrikus alakzatok, egyedileg megtervezett képoldal, nyári türkiz és rózsaszín színárnyalatok. Különleges minõségû lapok, de a Bicycle kártyáéval megegyezõ bevonat.

Leírás: -
4290.- Ft

Oreo leharapás
Az elõadó kiharap egy darabot az Oreo kekszbõl, majd nemes egyszerûséggel ráfúj a kekszre, ami egy pillanat alatt ismét egyben lesz. Jól hangzik, ugye?! Kekszelj egy jót a nézõvel - imádni fogja!

Leírás: angol
2990.- Ft

Colorful kupakszínezés
Üdítõs kupakokat bárhol és bármilyen színben könnyûszerrel találhatsz - itt az idõ, hogy bûvészkedj is velük. A kupak átváltozik és megszínezõdik, nem is egyszer, hanem kétszer. Színes mutatvány kupakokkal és részletes online videóval, ahol több rutint is láthatsz vele. Menõ cucc streetre is.

Leírás: online DVD
8500.- Ft

Uri Geller Trilogy DVD - DEDIKÁLT
Ismerj meg közelrõl egy valódi sztárt - Uri Geller minden idõk legsikeresebb mentalistája és egyik legkarizmatikusabb elõadója. A három lemezes DVD szett elsõ részében Uri Geller exkluzív szemináriumát tekintheted meg, amelyet a 2015-ös bûvész világbajnokságon tartott. Trükköket nem magyaráz, ugyanakkor életfilozófiájáról, elõadói meggyõzõdéseirõl sokat beszél és persze trükköket is mutat (köztük meghajlít és eltör egy golfütõt). A másik két DVD-n egy személyes mélyinterjú és Uri Geller életút filmje tekinthetõ meg. Micsoda esti program végignézni ezeket a DVD-ket. Jó mozizást!

Leírás: angol
15900.- Ft

Rafael Benatar DVD - at the table lecture - 11 trükk
Tanulj elegáns kézügyességi rutinokat egy igazi világsztártól! Rafaelt a budapesti közönség is jól ismerheti, 2016-ban Budapesten tartott szemináriumot meghívásunkra. Benatar a spanyol - tehát a világ jelenlegi legjobb bûvészeit adó - bûvészélet kulcsfigurája, aktuális szemináriumával a világot járja, a close-up bûvészet forradalmához vezetõ spanyol bûvészkönyvek fordítója, az Escuela Mágica de Madrid egyik legaktívabb tagja és a Magic Castle állandó elõadója, Ascanio egykori tanítványa, Tamariz jóbarátja, az Escorial tagja. 11 elképesztõ mutatvány és a legjobb varázslatok, tanuljad meg te is!

Leírás: angol
3900.- Ft

Játékos üvegek - do as I do
A két üvegpalack közül az egyiket a nézõ, a másikat te tartod a kezedben. Mindkét palacot bedugjátok egy-egy csõbe, majd ha kiveszitek az üvegeket, a tiéd felfelé, a nézõé fejjel lefelé áll. Klasszikus do as i do játék.

Leírás: angol
15900.- Ft

Kacsa - Card Duck
Nem kacsa (vagyis de), ez egy elképesztõ színpadi comedy mutatvány! A bekötött szemû fakacsa ügyesebb a bûvésznél is, bármikor megtalálja a választott kártyát.

Leírás: angol
21990.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu